ONTSPANNINGSMASSAGES:

 

voetmassage 10

 

Be-Relaxed voetmassage:

Een relaxerende voetmassage heeft een positief effekt op het hele lichaam. Door de voetmassage wordt het lichaam tot rust gebracht en krijgt het een diepe ontspanning. De delen die door stress uit balans zijn geraakt worden weer van voldoende energie voorzien. Doordat het lichaam tijdens een voetmassage gestimuleerd wordt, komen er afvalstoffen vrij die in onze organen vastzaten. Een relaxerende voetmassage is een echte weldaad, zeker indien uitgevoerd met een welgeurende olie.

Extra: de voet en onderbeen worden gemasseerd, na de behandeling wordt de voet ingesmeerd met een voetencrème van Gehwol.

Duur: 30 minuten                     Prijs: 25 euro

Be-Relaxed voetmassage hotstone:

Een hotstone voetmassage heeft een extra relaxerende werking. De voet wordt eerst wat losgemaakt daarna wordt er tijdens het masseren gebruik gemaakt van basaltstenen. Deze stenen voelen aangenaam warm aan wat een heerlijke ontspanning geeft. De hotstone voetmassage is zeer weldadig bij stress, slechte doorbloeding, teveel vocht in de onderbenen en voeten.

Extra: de voet en onderbeen worden gemasseerd, na de behandeling wordt de voet ingesmeerd met een voetencrème van Gehwol.

Duur: 30 minuten                    Prijs: 35 euro

Be-Relaxed gezichtsmassage:

Young attractive girl receiving head massage at spa resort

Het gezicht is een deel van het lichaam dat voortdurend blootgesteld wordt aan de omgeving. Als gevolg van stress, ongezonde voeding, teweinig beweging enz kan het gezicht snel verouderen. We helpen het te ontspannen door een massage. Een gezichtsmassage levert veel voordelen op: het kan hoofdpijn, vermoeidheid en spanning verminderen of zelfs wegnemen. Je verbetert hierdoor de bloedsomloop en je huid gaat meer stralen!

Extra: een deel van bovenlichaam en nek wordt mee gemasseerd

Duur: 40 minuten                    Prijs: 32 euro

Be-Relaxed rugmassage hotstone:

hotstone massagetherapie 4

Hotstone massage wordt gegeven met mooie ronde basaltstenen, een steen die rijk is aan metaal en zodoende de warmte goed kan geleiden. Ze hebben een temperatuur van ongeveer 55 graden. Een hotstone massage is eigenlijk een warmte massage. Door de warmte van de stenen werkt een hotstone massage vaak dieper door dan een gewone massage. De massage begint  met het losmaken van het lichaam en het aanbrengen van een welriekende olie op de rug, dit zorgt ervoor dat de stenen soepel over de huid langs de spieren glijden. Daarna begint de massage met de warme stenen en nadien wordt er een legging gedaan over de hele rug. Na de legging kom je even tot rust met een achtergrondmuziekje. Een hotstone massage is goed bij spierpijnen, spanningen, verminderde bloedcirculatie, rugklachten, fibromyalgie en stress. Een hotstone massage is een heerlijke, diepgaande en ontspannende warmtemassage.

Extra: de voeten worden mee in de watten gelegd! + na de massage nog eens ingemasseerd met een voetencrème Gehwol.

Duur : 60 minuten                    Prijs : 52 euro

Be-Relaxed combi Andullatiesessie + massage nek/schouder:

HHP Andullatietherapie 3

nekpijn 2

 

 

Na een Andullatiesessie van een half uur, programma afgestemd naargelang je behoefte op dat moment krijg je nog een nek en schoudermassage van tien minuten, dit met gewone olie of spierolie Tibet Oil.

Duur : 40 minuten                    Prijs : 29 euro

 

Wil je eens iemand EXTRA verwennen?

Verwenarrangementen zijn mogelijk en bespreekbaar! zowel met een andullatiesessie als een massage. Glaasje cava en hapjes warme/koude worden dan voorzien.

Bent u op zoek naar een orgineel cadeau?

Verras dan eens iemand met een massage cadeaubon!en laat je geliefde, vriend, familie…genieten van een heerlijke massage bij Be-Relaxed.

Je bestelt de cadeaubon telefonisch of via mail, de bon wordt leuk verpakt en kan worden betaald bij afhaling.

caeaubon massages 1 001-001

 

NIEUW … volledige lichaamsmassages!

Be-Relaxed ontspanningsmassage:

Dit is een zachte, heerlijke en ontspannende massage. De verschillende technieken zal je ervaren als een voortdurend verschil in bewegingen, tempo en druk. Dit geeft een ultiem gevoel van ontspanning! Het is een volledige lichaamsmassage met warme olie: rug, schouders, nek, armen & handen, benen & voeten + het gelaat komen aan de beurt. Deze massage heeft een gunstige werking op het lichaam en de geest.

In een sfeervolle kamer met rustige muziek, de geur van de etherische olie…droom je even helemaal weg van alles wat moet, en komt je lichaam en geest tot rust!

Duur: 1 uur                   Prijs: 49 euro

*langer kan ook, mits bijbetaling

ontspannigsmassage

 

Be-Relaxed bamboemassage:

Een bamboemassage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Deze massage werkt tegen vermoeidheid en stress en het lichaam. Bij bamboemassage wordt gebruik gemaakt van bamboestokken van verschillende afmetingen, lang en kort, dik en dun. Bamboe bevat kiezelzuur, wat hetzelfde element is dat kwarts tot kristal maakt en heeft dus dezelfde eigenschappen. Het helpt in het overbrengen van energie en het stimuleert het zelfhelende proces in het lichaam. Door de bamboestokken kan er dieper worden gewerkt en zal deze massage meer effekt hebben.

De bamboemassage kan licht zijn of met veel druk, ritmisch of rustig. De bamboestokken worden vaak verwarmd of met warme olie gebruikt.

Duur: 1 uur                     prijs: 52 euro

*langer kan ook, mits bijbetaling

bamboemassage 3

 

Close up of therapist hands massaging female legs with bamboo stick.

Close up of therapist hands massaging female legs with bamboo stick.

bamboestokken 1

 

 

                 SLUIT JE OGEN …

                                  HAAL DIEP ADEM

                                                      EN LAAT ALLES LOS !

Premium Wordpress Themes by UFO Themes