Wat is Andullatietherapie?

Andullatie is een nieuwe massagetherapie die vibratiemassage combineert met infraroodwarmte. Tijdens een sessie ervaart de patiƫnt infraroodwarmte en mechanische trillingen doorheen het lichaam op een zachte manier.
De massage gebeurt via de onderste ledematen en in een rugvriendelijke houding.
Het is een niet-medicamenteuze en compleet pijnloze methode die vele klachten bij chronische aandoeningen doet verminderen, verbetert de klassieke nek- en rugklachten, helpt bij spierspanningen en krampen.
Zodra je erop gaat liggen is het even wennen maar na een aantal minuten voel je je al ontspannen.
Door regelmatig gebruik zullen de patiƫnten met een chronische aandoening (zoals bijvoorbeeld artrose, hernia, reuma, fibromyalgie, cvs enz) de klachten onder controle kunnen houden en een verzachting van hun klachtenpatroon ervaren.
Het andullatie-systeem neemt niet de oorsprong van de aandoening weg, maar de pijnklachten worden aanzienlijk gereduceerd.

Andullatietherapie verbetert onze levenskwaliteit!

Andullatietherapie verhoogt het totale gevoel van welzijn en helpt de negatieve gevoelens bij stress te verminderen. Ook topsporters en recreatieve sporters hebben baat bij deze massage
om sneller en beter te recupereren.
De combinatie van de trillingen en de infrarode warmtestraling zorgt voor een belangrijke mate van spierontspanning, pijnbeheersing en algemene relaxatie.

 

 

 

Feiten over HHP (Home Health Products)

  • Made in Germany
  • Medisch gekeurd product
  • Gebruikt door professionele instellingen (bvb kinesisten, klinieken enz)
  • Neemt pijn weg bij 93% van de personen
  • + 13.000 tevreden gebruikers
Premium Wordpress Themes by UFO Themes